La Bodegueta disco Lounge Andorra

En La Bodegueta no hem de parlar sol de música, sinó d'ambients.

Discoteca: Els seus horaris van de les 23:00h a les 5:00h del matí.

També podràs veure esdeveniments especials, tan musicals, com a esportius. Si desitges podràs reservar la nostra zona lounge la per al teu aniversari, festa privada, comiat solter, o festes d’empresa. Consulta’ns!!

Situat a tir de pedra del centre comercial andorrà, on les botigues i comerços del país es congreguen per a oferir-te la més àmplia varietat comercial del País trobessis La Bodegueta un dels clubs més coneguts i importants d’Andorra.

Un local que ens permet gaudir de prendre unes copes o ballar la seva bona música amb l’avantatge de ser assequible per la seva esplèndida situació i per la seva facilitat de trobar aparcament.

Els horaris d’obertura són els següents: els divendres i dissabtes de 23:00h a 05:00h.

Lounge: Els seus horaris van de les 22:00h a les 3:00h del matí.

Aquest hivern descobreix LA NOVA BODEGUETA, amb una nova direcció i noves idees perquè les teves nits recuperin un dels locals més emblemàtics del País.

Dividida en dues plantes diferenciades entre si, cada planta té accés directe des del carrer i el seu propi accés independent. En ella trobessis nits dedicades a diferents gèneres musicals.

Els horaris d’obertura són els següents: els dijous de 23:00h a 03:00h, divendres i dissabte de 22:00h a 03:00h.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar la navegació del lloc, analitzar l'ús d'aquest, realitzar estudis per a màrqueting i personalitzar la teva experiència. Pots acceptar totes les cookies o gestionar les teves preferències en el panell de configuració.