La Bodegueta disco Lounge Andorra

La Bodegueta: el nou Lounge d'Andorra

Parada obligatòria en la vida nocturna d’Andorra a la nostra sala Lounge trobessis una decoració amb encant, amb bona música, millors copes i begudes per a gaudir en companyia.

Begudes i còctels fets amb bona mà perquè gaudeixis de les teves nits.

Obert  dijous, divendres i dissabtes.

Dijous de: 

23:00h a 03:00h

Divendres i Dissabte de: 

22:00h a 03:00h 

La nova Bodegueta t’ofereix aquest hivern de 2022 una nova direcció i bona música en dos ambients diferenciats. La nostra discoteca (accés lliure) on apostem per oferir-te una música comercial perquè t’enganxis a les nostres nits o prendre’t una copa en el nostre Lounge en un ambient més relaxat, distès i tranquil, amb bona música.

Els horaris d’obertura són els següents: de dimarts i dimecres de 21:00 a 01:00, de dijous a dissabte de 21:00 a 02:00 i diumenge de 17:00 a 21:00.

Copas La Bodegueta Andorra.
Sala y zona Lounge en Andorra.

Dues sales independents, dos ambients en un mateix local

Fent honor al seu nom, La Nova Bodegueta a Andorra està destinat a convertir-se una vegada més en un dels locals de referència de la nit andorrana, si no, en una de les parades obligatòries per a les teves rondes nocturnes.

Una polivalència que li ha donat l’oportunitat de segmentar molt bé el seu públic, oferint diferents ambients i gèneres musicals en cadascun dels seus espais.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar la navegació del lloc, analitzar l'ús d'aquest, realitzar estudis per a màrqueting i personalitzar la teva experiència. Pots acceptar totes les cookies o gestionar les teves preferències en el panell de configuració.